KÖÖRKORT!! Skaffat glasögon och fyller 20 imorn!

Jaa alla har kanske redan märkt att julen är över.. råka bli en lång jul här men nu tar vi nya tag!
.
Först måste jag säga att jag har haft det jättebra hemma under julen, och att det nya året har börjat jättebra! Jag tog nämligen KÖÖRKOORT 4/1 men papap har inte vetat någonting. Han har inte ens vetat om att jag har tagit körlektioner, åkt på halkbanan, haft teoriprov och sedan kört upp. Inte en aning har han haft, och ingen annan i släkten heller för den delen, förutom Felicia då! Man kan säga att pappa blev rätt chockad då jag drog iväg med hans bil helt plötsligt. Så här skrev han iaf:
 
"Snacka om att bli blåst.... Carro skulle ut och hämta sina glasögon i bilen så sticker hon bara med bilen...... Va faan tänker jag... e hon dum i huvudet... hon har ju knappt kört sedan i somras och ger sig ut på vintervägarna.... Hon kommer tillslut hem och jag ger henne arga blicken genom fönstret... sen kommer hon in i hallen och visar stolt upp sitt körkort!!! som hon tog den 4/1 och har lyckats hålla tyst!!!!!!! STORT GRATTIS Gumman!!!!!!! Stolt och chockad pappa!!!"
 
Ja det var inte helt lätt att hålla tyst om det hela tiden men det gick!! Och så sjukt skönt att ha körkortet nu! Det bästa jag gjort i mitt liv typ. Ne men sjukt skönt iaf!
.
 
Ja juste sen har jag skaffat glajjer också. Märkte nu när jag övningskörde att jag inte såg skyltarna när jag skulle följa dem. Så jaa nu erkänner jag att jag behöver glasögon. Men bara när jag kör bil typ . Har -0.75 så det är inte så farligt. Meen kommer väl använda dem ibland i skolan också på föreläsningar och så!! .
.
Inte finaste bilden men här får ni se lite hur dem ser ut iaf!
 
 
Oooooch nu till en sista sak. Jag fyller 20 imorn.
.
 
Puus och godnatt alla!! <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0